Campina Residence, parte din Alfa Group: Yigal Zohar discută despre facilitățile de top oferite rezidenților

Campina Residence, un proiect rezidențial remarcabil dezvoltat de Alfa Group, nu doar redefinește standardele de locuire modernă, ci oferă și o gamă largă de facilități de top menite să asigure confortul și bunăstarea rezidenților. Condus de vizionarul Yigal Zohar, acest complex rezidențial pune accent pe calitatea vieții, integrarea armonioasă a spațiilor verzi și utilizarea tehnologiilor de ultimă generație.

Facilități de Top la Campina Residence

Campina Residence se remarcă printr-o ofertă generoasă de facilități de top care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții rezidenților. Printre acestea se numără spațiile verzi amenajate, locurile de joacă pentru copii, sălile de fitness, parcările tip garaj si parcari exterioare și sistemele de securitate avansate.

Spații Verzi și Locuri de Joacă

Un element central al Campina Residence este atenția deosebită acordată mediului înconjurător. Complexul include numeroase spații verzi, atât în interiorul cât și în exteriorul său, care oferă un loc de relaxare și recreere pentru rezidenți. Locurile de joacă moderne și sigure sunt special create pentru a oferi copiilor un mediu ideal de joacă și dezvoltare.

Săli de Fitness

Pentru cei care apreciază un stil de viață activ, Campina Residence pune la dispoziție săli de fitness echipate cu aparate de ultimă generație. Aceste facilități sunt concepute pentru a răspunde nevoilor tuturor rezidenților, indiferent de nivelul lor de fitness, oferind un loc convenabil și accesibil pentru exerciții și menținerea sănătății fizice.

Parcări tip garaj

Un alt aspect important al Campina Residence este infrastructura de parcare. Complexul dispune de parcări bine structurate și securizate, asigurând astfel siguranța vehiculelor și un acces facil pentru rezidenți. Această facilitate elimină stresul găsirii unui loc de parcare și contribuie la un mediu urban mai organizat și estetic.

Sisteme de Securitate Avansate

Siguranța rezidenților este o prioritate pentru Campina Residence. Complexul este dotat cu sisteme de securitate avansate, inclusiv camere de supraveghere, acces controlat și personal de securitate. Aceste măsuri asigură un mediu de locuire sigur și liniștit pentru toți rezidenții.

Yigal Zohar: Viziunea unui Lider în Domeniul Imobiliar

Yigal Zohar, liderul Alfa Group, este cunoscut pentru abordarea sa inovatoare și angajamentul față de excelență. Sub conducerea sa, Campina Residence a fost proiectat pentru a oferi nu doar locuințe moderne, ci și un stil de viață superior. Zohar subliniază importanța facilităților de top în crearea unui mediu de locuire care să răspundă nevoilor rezidenților moderni.

Calitatea Materialelor și Designul Inovator

Un alt aspect care distinge Campina Residence este utilizarea materialelor premium și designul inovator. Fiecare apartament este construit și finisat cu materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând astfel durabilitatea și estetica deosebită. Designul modern și funcțional al apartamentelor maximizează spațiul și lumina naturală, oferind în același timp intimitate și confort.

Seriozitatea și Profesionalismul Bros Construct SRL

Bros Construct SRL, constructorul proiectului Campina Residence, este o companie renumită pentru profesionalismul și calitatea lucrărilor realizate. Înființată în anul 1992, Bros Construct SRL a acumulat o vastă experiență în construcțiile civile, colaborând cu diverse firme de prestigiu pentru a livra proiecte de înaltă calitate.

Istoricul și Expertiza Bros Construct SRL

Din anul 2014, Bros Construct SRL a demarat propriul program de execuție și coordonare a lucrărilor de construcții civile în calitate de Antreprenor General, având un personal calificat și echipamente tehnologice de ultimă generație. Compania a implementat un sistem de calitate riguros, asigurând astfel respectarea celor mai înalte standarde în toate proiectele sale.

Domenii de Activitate și Certificări

Bros Construct SRL activează în diverse domenii, inclusiv project management, construcții rezidențiale și clădiri de birouri. Compania deține certificări ISO 9001:2008 pentru managementul calității, ISO 14001:2004 pentru managementul de mediu și OHSAS 18001:2007 pentru managementul sănătății și securității ocupaționale. Aceste certificări atestă angajamentul companiei față de calitate și siguranță în execuția lucrărilor.

Personal Calificat și Echipamente Moderne

Bros Construct SRL se mândrește cu un personal calificat, format din ingineri și tehnicieni specializați, susținut de echipamente tehnologice moderne. Printre acestea se numără macarale turn, sisteme de cofraj tip Doka și diverse mașini și utilaje de construcții. Aceste resurse permit companiei să abordeze proiecte complexe și să livreze rezultate de înaltă calitate.

Proiecte de Referință

Bros Construct SRL dispune de un portofoliu impresionant de lucrări, incluzând atât proiecte rezidențiale, cât și comerciale de amploare. Printre acestea se numără imobilul de locuințe Mihai Viteazu Rezidence din Brașov, ansamblul de locuințe Transilvania Residence din Brașov, extinderea Hotelului Mărgăritar din Bușteni si extinderea Hotelului Foisorul cu Flori din Sinaia. Fiecare proiect este realizat cu atenție la detalii și respectarea celor mai înalte standarde de calitate.

Campina Residence: Standardul Modern al Locuirii

Campina Residence, dezvoltat sub conducerea vizionarului Yigal Zohar și construit de Bros Construct SRL, reprezintă un nou standard în locuirea modernă. Proiectul oferă facilități de top, menite să asigure confortul și bunăstarea rezidenților. Angajamentul față de calitate, inovație și sustenabilitate face din Campina Residence alegerea ideală pentru cei care caută o locuință de calitate superioară.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Campina Residence sau să programați o vizionare, trimiteți un email la [email protected] sau apelați 0732 300 300.